Historija kompanije

Konsalting IMerhaba ima dugu istoriju u svetu finansija. Dugi niz godina smo pioniri u industriji i poznati smo po tome što poduzimamo inovativne korake. Jako smo ponosni na naša dostignuća i na sve ljude koji su nas ovdje doveli.


IMerhaba Consulting

Javlja se ideja da se otvori konsulting firma u sklopu Magical Bosnia. Naša ideja je veoma brzo ugledala svjetlo dana i mi smo postali firma  koja na našim prostorima uspješno posluje već 4 godine. Iza sebe ima veliki broj uspješnih saradnji i velik broj klijenata kako u BiH tako i u inozemstvu.


Prvi zaposleni

Nakon prve godine poslovanja u kojoj smo bili veoma uspješni poduzetnici i kako smo napredovali iz mjeseca u mjesec tako se i  naš obim posla širio. Shodno našem rastu smo odlučili da zaposlimo i našeg prvog radnika.


Postajemo prepoznatljivi

Klijentima širom evrope i bliskog istoka postajemo prvi izbor u BiH za odabir savjetnika, ukazujući nam povjerenje korištenjem naših usluga. 
Sa uspostavljanjem dugoročnog odnosa na obostrano zadovoljstvo postajemo prepoznatljivi u poslovnom okruženju. Da bismo odgovorili savremenim tržišnim kretanjima i da bismo obezbjedili ustaljen kvalitet prilagođavamo se potrebama našim klijenata.


IMerhaba – korporacija ili familija

IMerhaba je odnos sa klijentima razvila kao dio društveno odgovorne strategije kompanije i direktno doprinosi dugoročnoj motivaciji, zadovoljstvu i lojalnosti nasih klijenata. Naša firma njeguje vrijednosti i želje naših klijenata kao i naše vlastite vrijednosti. 

Trebate pomoć ?

Kontaktirajte nas i naš tim ce Vam rado pomoći.


Kontaktirajte nas

Tema savjetovanja je neprocjenjiv partner. Naši timovi surađivali su kako bi podržali rastuće polje praktičara koji koriste kolektivni uticaj.


Donald Simpson
Chairman, Bluewater Corp

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?


get a quote